De Berenn – Cara High

Cara High
Cara Highline is een verbluffend en eenvoudig ontwerp. De Cara Highline zorgt voor privacy in open ruimtes. Je kunt in een loungeruimte zijn en toch voldoende privacy ervaren voor het controleren van de e-mail of het voeren van een telefoongesprek.

Met de medium en hoge opties is de Highline een perfecte en comfortabele oplossing. De Highline is verkrijgbaar unit, twee- of driezitsbank met standaard L-armen. Het is het ideale product voor moderne werkomgevingen waar concetratiewerkplekken en informele ontmoetingsruimtes de norm zijn. Cara High kan gebruikt worden om privéruimtes te creeëren in open omgevingen of om naast elkaar samen te werken.

Het ontwerp is zo ontwikkeld dat zicht en geluid wordt verminderd. De Cara Highline podtafel is het element dat banken en koppelpanelen samenbrengt en een gezellige kamersfeer creeërt.

Cara Extra High zijn verkrijgbaar met L-armen of korte armen. Een dak verandert de bank, de panelen en tafel in een kleine kamer en zorgt voor extra privacy. Ook is het mogelijk dat er een media-unit wordt gemonteerd.

Als alternatief zorgt de open structuur ervoor dat omgevingslicht door het systeem kan.

De Berenn – Cara High

Artikelnummer 897938 Categorieën , Brand:

Beschrijving