Belcellen kantoor

Belcellen op kantoor kopen

Ben jij op zoek naar belcellen voor kantoor? Met een akoestische belcel kun je in alle rust telefoneren, vergaderen of werken, zodat jij geen last hebt van anderen. Of anderen van jou! Bij Buss verkopen wij akoestische ruimtes voor één of meerdere personen. Bekijk ons assortiment en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw belcel op kantoor.

 

Belcellen op kantoor: dé oplossing voor kantoortuinen

Belcellen op kantoor zijn dé oplossing voor grote en rumoerige kantoortuinen. Door de opkomst van hybride werken na de pandemie, zien we een andere vorm van werken ontstaan. Er wordt steeds meer met collega’s of klanten op afstand overlegd, zonder hiervoor fysiek bij elkaar te komen.

Een akoestische belcel kopen is hiervoor een uitkomst! Door de akoestische panelen aan de binnenkant van deze ruimtes, en vaak ook de toepassing van akoestisch gelaagd glas, wordt alle ruis van de kantoorruimte gefilterd. Hierdoor kun je in alle rust telefoneren, vergaderen of werken. Met een akoestische belcel heeft het kantoor geen last van jou en jij geen last van hen! Win-win voor iedereen dus.

Ondanks de afgesloten ruimte hoef jij je geen zorgen te maken over frisse lucht of verlichting. Deze compacte stilteruimtes zijn voorzien van eigen verlichting en bevatten ook een ventilatiesysteem. Zo krijg je voldoende frisse lucht binnen, ook als je langdurig in de ruimte werkt. Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

 

Akoestische belcellen voor één of meerdere personen

Het assortiment van Buss bestaat uit akoestische belcellen voor één of meerdere personen. Afhankelijk van toepassing en de grootte van het kantoor, zijn er verschillende groottes van  deze cabines beschikbaar.

Ook kun je een belcel kopen met verschillende indelingen. Denk aan een vast bureau met stoel, een sta werkplek of juist een relaxte opstelling met bankjes voor meerdere personen. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk!

Wil je slechts voor één persoon tegelijk een rustige ruimte om te telefoneren, of wil je ook dat het mogelijk is om met meer personen kort te vergaderen? De projectinrichters van Buss kunnen je adviseren welke belcel op kantoor aansluit bij jouw wensen.

 

Voordelen van een belcel op kantoor

De toevoeging van een belcel op kantoor is ook erg praktisch. Je creëert namelijk zonder een grondige verbouwing een afgezonderde ruimte waar medewerkers in alle rust en privacy kunnen werken. Zo kun je binnen no time profiteren van de vele voordelen die deze aparte stilteruimtes bieden:

  • De akoestiek in de ruimte is een stuk beter dan de gemiddelde vergaderkamer
  • Multifunctioneel inzetbaar voor telefoontjes, collegiaal overleg of stiltewerkplekken
  • Makkelijk uit te breiden met meerdere units en opstellingen
  • Keuze uit verschillende opstellingen voor diverse doeleinden

 

Een ander groot voordeel: de cabines zijn volledig aan te passen naar wens! Je hebt keuze uit verschillende materialen en kleuren van deze stilteruimtes, waardoor er altijd een model is dat past bij jouw kantoor of huisstijl. En wil je een volledige oplossing op maat? Onze interieurbouwers hebben ruime ervaring met het ontwerpen en creëren van diverse akoestische oplossingen! Vraag nu jouw offerte aan!

 

De specialist in kantoorinrichting

Buss is al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van kantoorinrichting. Naast de levering van belcellen kunnen wij je dus ook ondersteunen met een professioneel ontwerp en inrichting van het gehele kantoor.

Is de manier van werken binnen de organisatie de laatste jaren enorm veranderd? En sluit de huidige inrichting van het kantoorpand hier niet meer op aan? Geen probleem! De specialisten van Buss weten als geen ander hoe ze een ruimte multifunctioneel kunnen inzetten voor de juiste doeleinden. Op basis van jouw wensen en behoeften gaan we graag aan de slag voor een plan.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor een volledige inrichting, of over één van de beschikbare belcellen van Buss? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Onze specialisten helpen je graag verder en kunnen je uitvoerig adviseren in de verschillende mogelijkheden. Wij zijn overtuigd van een belcel op kantoor. Jij ook?